Hoe wij te werk gaan

Onze aanpak

Waarom van de verandering

Visie

Door uw visie te visualiseren kan iedereen binnen uw organisatie meedenken en ontstaat hierdoor draagvlak voor de verandering. Het verhaal van uw visie wordt hierdoor ‘geladen’, wordt begrepen en krijgt betekenis.

Participeren in de verandering

Medewerkers die meedenken in een verbetering voelen zich betrokken en worden ambassadeurs in het veranderproces.

Verwachtingen managen

Veranderen betekent los laten wat je gewend bent. Door vroegtijdig iedereen te betrekken, wordt onduidelijkheid en onrust voorkomen.

Hoe van veranderen

Verbinden

Door de visie te verbinden met het nu wordt het goede van nu behouden en is de richting en verandering inzichtelijk. Inzicht helpt medewerkers betrokken te blijven in de verandering en hierdoor kunnen ze hier veilig onderdeel van zijn.

Concrete stappen en heldere planning

Door de stappen in het veranderproces concreet uit te werken en op te nemen in een duidelijke planning ontstaat een begrijpbare routekaart.

Betrokkenheid en meewerken aan de verandering

Het plan geeft inzicht, begrip en betrokkenheid en helpt om u en uw medewerkers om met focus te werken aan de verandering.

Het wat van de verandering

Veranderen

Iedere stap brengt u dichter bij uw visie en levert een stukje van de meerwaarde van de verandering. En houdt rekening met uw actualiteit 

Veranderen terwijl uw organisatie klanten helpt

Veel organisaties vinden veranderen en hun klanten blijven bedienen lastig. Wij helpen u hierin de juiste en passende balans te vinden.

Continue blijven verbinden

Door focus op het plan en stapjes stuk voor stuk uit te voeren, wordt uw visie in de verandering steeds concreter en meer voelbaar.

Chat openen
💬 Waar kan ik je mee helpen?
Hallo! Welkom bij {site}. Hoe kan ik je helpen?